Brilaanmeting

Visioffice

Met de aanschaf van de Visioffice 2 introduceert Fer Vriesman als een van de eerste optiekspecialisten in deze regio een uniek universeel meetinstrument.

De Visioffice 2 is in de eerste plaats een geavanceerd meetsysteem dat door Essilor, de Nederlandse fabrikant van Varilux, ontwikkeld is voor het opmeten van de allernieuwste brillenglazen. Het apparaat meet binnen twintig seconden het montuur en de gezichtskenmerken van de brildrager, maar ook de bewegingen van de ogen en het hoofd worden geregistreerd.

Al die gegevens zijn nodig voor de aanschaf van de allernieuwste glazen zoals Varilux X die helemaal op maat van de brildrager worden gemaakt.

Bij het aanmeten van die glazen wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met het montuur (de afmetingen en de stand ten opzichte van het gezicht); met het kijkgedrag van de brildrager, zijn gezichtsbouw en de oog kenmerken. De videozuil meet met een enorme nauwkeurigheid, waardoor de cliënt zeker weet dat het nieuw Varilux X glas optimaal bij hem of haar past.

 

 

 

Dankzij de Visioffice 2 kunnen wij u nog beter adviseren over uw nieuwe brillenglazen en montuur. Met behulp van de foto- en videomogelijkheid kunt u zelf ook beoordelen welk montuur het best bij u past, zeer geschikt dus voor mensen met een hogere brilsterkte!

Bent u benieuwd? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 0527-614850 of maak een afspraak online. Wij laten u graag, onder het genot van een kopje koffie, met deze fantastische techniek kennis maken!