AVA brillenglazen van Essilor nu bij ons verkrijgbaar!


ONZE OGEN HEBBEN VEEL MEER POTENTIEEL DAN WE DENKEN

Of je  nu voor het eerst een bril draagt of er al jaren een draagt, waarschijnlijk heb je wel eens van de term brilvoorschrift gehoord. Jouw brilvoorschrift is gebaseerd op je oogonderzoek en stelt ons in staat om je de juiste brillenglazen te geven die je zicht het beste corrigeren.

Ons gezichtsvermogen en brillenglazen op sterkte worden gemeten in dioptrieën, een eenheid van kracht. Al decennia lang worden ogen gemeten tot een kwart van een dioptrie (D). Op jouw brilvoorschrift heb je misschien wel eens het volgende gezien: met 0.25dpt, 0,50dpt, 0,75dpt of gewoon 0,00dpt. Dit zijn de huidige correctienormen, maar deze beperken de precisie die brillenglazen op sterkte kunnen geven en dit kan fundamenteel jouw zichtervaringen beperken omdat je ogen een veel hogere precisie kunnen waarnemen. Het is alsof je een pak of jurk draagt in jouw maat, maar die niet perfect past bij je exacte maten.

EEN DOORBRAAK IN DE OPTIEK

Na vijf jaar wetenschappelijk onderzoek en het analyseren van meer dan 100.000 zichtparameters, hebben we een doorbraak in hoog-precisiezicht ontwikkeld: AVA ™, Advanced Vision Accuracy ™.

Dankzij een nieuwe, zeer nauwkeurige en eenvoudige manier om uw visie te meten, kunnen we bij ons nu uw ogen meten tot 0,01 dioptrie nauwkeurig. 

Wat uw brilrecept ook is; +2,21dpt, -5,32dpt of -11,11dpt, uw nieuwe brillenglazen worden gemaakt tot 0,01 dioptrie in plaats van naar boven of naar beneden te worden afgerond. Ons laatste onderzoek toont aan dat 95% van de mensen een gevoeliger gezichtsvermogen heeft dan de huidige correctiestappen van 0,25 dioptrie.

WAT BETEKENT DIT VOOR JE?

  • Een preciezer oogonderzoek volgens het AVA protocol.
  • Een nieuw protocol dat een vergelijking maakt tussen een brillenglas met AVA en een brillenglas zonder AVA, in een realistische situatie
  • Scherpere en comfortabelere brillenglazen

ONZE OGEN HEBBEN VEEL MEER POTENTIEEL DAN WE DENKEN

Zie de wereld zoals deze bedoeld is om gezien te worden zonder beperkingen van jouw brillenglazen. Je ziet ieder detail dankzij de AVA ™ -technologie, verkrijgbaar in Varilux X  multifocale brillenglazen en Eyezen enkelvoudige brillenglazen.

HIER VOOR HEBBEN WE EEN NIEUWE OOGMEETRUIMTE MET NIEUWE APPERATUUR INGERICHT