NIEUW: Varilux XR-SERIES AVA MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN

Geniet van ieder detail in uw leven

 

ONTWORPEN OM JOUW NATUURLIJKE OOGBEWEGINGEN TE ONDERSTEUNEN

 

Onze ogen bewegen zich in verschillende richtingen. Traditionele multifocale brillenglazen zijn echter uitsluitend ontworpen voor lineaire oogbewegingen. Hierdoor hebben de ogen moeite om snel scherp te stellen. Varilux® XR series™ multifocale brillenglazen zijn afgestemd op de werkelijke bewegingen van jouw ogen. Ze zijn ontwikkeld met behulp van Artificiële Intelligentie (AI). Op basis van meer dan een miljoen echte gegevens wordt jouw individuele kijkgedrag voorspeld.

 

Voor de productie van de brillenglazen creëren we een digitale avatar en analyseren deze in 3D-omgevingen die vergelijkbaar zijn met echte dagelijkse situaties, en bepalen zo jouw individuele zichtprofiel. Hierdoor kunnen we de brillenglazen niet alleen aanpassen aan de glassterkte, maar ook aan jouw persoonlijke kijkgedrag. Beleef met Varilux XR:

 

·         Onmiddellijk scherp zelfs in beweging

·         + 49 % meer breedband kijk volume ten op zichte van huidige premium Varilux

·         Gebruik makend van Artificiële Intelligentie (AI)

·         Beste zicht op ieder afstand

·         Hoge scherpte, ook bij weinig licht

 

 

 

 

KOM LANGS VOOR ADVIES OP MAAT

 

Bij Fer Vriesman Opticiens en Optometristen vinden we de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Elk Varilux brillenglas dat op de markt wordt gebracht is getest en goedgekeurd door brildragers. Komt u bij ons in de winkel langs, dan adviseren wij u vrijblijvend over het Varilux brillenglas dat het beste aansluit op uw levensstijl. Kiest u voor Varilux XR-series brillenglazen dan kiest u altijd voor een maatwerkoplossing. Want niet alleen uzelf, maar ook uw ogen zijn uniek en verdienen alleen de beste kijkoplossingen.