JOUW KIND IS UNIEK, ONZE TECHNOLOGIE IS DAT OOK

Spelen, leren, lezen, ontdekken, de wereld in zich opnemen…. Wij geloven dat goed zicht van essentieel belang is. En dat het zicht van onze kinderen de kern vormt van hun ontwikkeling.
Wist je dat 80%2 van al het leren plaatsvindt via het gezichtsvermogen?

Hoe jonger een kind bijziend wordt, hoe sneller zijn/haar myopie(= bijziendheid, (-)glazen) zich zal ontwikkelen, wat kan leiden tot hoge myopie. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat hoge myopie in verband wordt gebracht met een verhoogd risico op tal van oogaandoeningen3 en visuele beperkingen in het latere leven4.

Dankzij de Menicon Bloom contactlenzen is het nu mogelijk om de progressie van bijziendheid onder controle te houden. Hoe eerder de progressie van myopie bij jouw kind onder controle is, hoe minder impact het op de lange termijn zal hebben.
Corrigeer niet alleen myopie, kies ervoor om het te controleren.

Fer Vriesman heeft om de progressie van ooglengte van het oog, wat voor de progressie van de myopie kan zorgen, te meten geïnvesteerd in de Myah. Met dit apparaat kunnen we zeer nauwkeurig de aslengte van de ogen van je kind meten. Op basis van deze gegevens en uitgebreid oogonderzoek kunnen we met de contactlenzen van Menicon Bloom de progressie van de bijziendheid vertragen. 

De contactlenzen van Menicon Bloom zijn bij ons verkrijgbaar in de Lensclub 

  • Kinderoog meting inclusief aslengte controle €20,- 
  • Aanmeting contactlenzen myopie management € 50,- ( inclusief de kinderoogmeting)