Kinder brillen

 Wij hebben een zeer uitgebreide collectie kinderbrillen. Van stoer tot hip en de laatste kidsbrillen mode. Zo hebben we brillen van Vingino, Ray-Ban,  Dolce& Gabbana, Lindberg-kids en Lookino. En voor een all-in prijs van 195 ( montuur en je glazen op sterkte inclusief hard en ontspiegelings laag). Uiteraard declareren we ook nog graag je aanvullende zorgvergoeding!


JOUW KIND IS UNIEK, ONZE TECHNOLOGIE IS DAT OOK

Spelen, leren, lezen, ontdekken, de wereld in zich opnemen…. Wij geloven dat goed zicht van essentieel belang is. En dat het zicht van onze kinderen de kern vormt van hun ontwikkeling.
Wist je dat 80%2 van al het leren plaatsvindt via het gezichtsvermogen?

Hoe jonger een kind bijziend wordt, hoe sneller zijn/haar myopie zich zal ontwikkelen, wat kan leiden tot hoge myopie. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat hoge myopie in verband wordt gebracht met een verhoogd risico op tal van oogaandoeningen3 en visuele beperkingen in het latere leven4.

Dankzij Essilor® Stellest™ brillenglazen is het nu mogelijk om de progressie van bijziendheid onder controle te houden. Hoe eerder de progressie van myopie bij jouw kind onder controle is, hoe minder impact het op de lange termijn zal hebben.
Corrigeer niet alleen myopie, kies ervoor om het te controleren.

Fer Vriesman heeft om de progressie van ooglengte van het oog, wat voor de progressie van de myopie kan zorgen, te meten geïnvesteerd in de Myah. Met dit apparaat kunnen we zeer nauwkeurig de aslengte van de ogen van je kind meten. Op basis van deze gegevens en uitgebreid oogonderzoek kunnen we met "Stellest" glazen van Essilor de progressie van de bijziendheid vertragen. 

Onze kinderbrillen zijn compleet met glazen op sterkte gehard en ontspiegeld : 195