Brilaanmeting

Visioffice

Met de aanschaf van de Visioffice 3 heeft  Fer Vriesman als dé optiekspecialist in deze regio een universeel digitaal meetinstrument.

De Visioffice 3 is in de eerste plaats een geavanceerd meetsysteem dat door Essilor, de Nederlandse fabrikant van Varilux, ontwikkeld is voor het opmeten van de allernieuwste brillenglazen. Het apparaat meet binnen twintig seconden het montuur en de gezichtskenmerken van jouw als brildrager, maar ook de bewegingen van je ogen en je hoofd worden geregistreerd.
Al die gegevens zijn nodig voor de aanschaf van de allernieuwste glazen zoals de nieuwste Varilux XR multifocale glazen die helemaal op maat van de brildrager worden gemaakt.

Bij het aanmeten van die glazen wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met het montuur (de afmetingen en de stand ten opzichte van het gezicht); met het kijkgedrag van de brildrager, zijn gezichtsbouw en de oog kenmerken. De videozuil meet met een enorme nauwkeurigheid, waardoor je als cliënt zeker weet dat het nieuw Varilux XR glas optimaal bij jou past.

 


 

Dankzij de Visioffice 3 kunnen wij je nog beter adviseren over jouw nieuwe brillenglazen en montuur. Met behulp van de foto- en videomogelijkheid kun je zelf ook beoordelen welk montuur het best bij jou past, zeer geschikt dus voor mensen met een hogere brilsterkte!

Bent je benieuwd? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 0527-614850 of maak een afspraak online. Wij laten je graag met deze fantastische techniek kennis maken!