Contactlenzen aanmeten : wat doen we ?

Bij onze contactlensaanpassing streven we naar de beste zorg voor jouw ogen. Onze procedure omvat een grondige analyse, beginnend met het bepalen van je sterkte. Met behulp van een corneatopograaf meten we nauwkeurig de bolling van je oog zodat de lenzen goed passen.

Na deze metingen inspecteren we de gezondheid van je ogen met een biomicroscoop, waardoor we een volledig beeld krijgen van je ooggezondheid. Op basis van deze gegevens en jouw wensen adviseren we het meest geschikte contactlens type voor jou.

Om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent met je keuze, bieden we een proefperiode van een maand aan. Gedurende deze tijd kun je de voorgestelde lenzen uitproberen en ervaren hoe ze aanvoelen in het dagelijks leven.

Na ontvangst van de contactlenzen zorgen we voor een gedetailleerde instructie om ervoor te zorgen dat je comfortabel en zelfverzekerd met je nieuwe lenzen omgaat. We zullen je begeleiden bij het in- en uitdoen van de lenzen, en delen essentiële informatie over het verzorgen ervan met contactlensvloeistof.

Om ervoor te zorgen dat de lenzen optimaal presteren, plannen we ook een follow-up checkup na een paar weken. Dit stelt ons in staat om eventuele aanpassingen te maken en ervoor te zorgen dat je ogen zich goed aanpassen aan de lenzen. Jouw comfort en tevredenheid staan bij ons centraal, en we streven ernaar om je een zorgeloze ervaring met contactlenzen te bieden.

Halfjaarlijkse controle(s)

Bij ons streven we naar de beste zorg voor jouw ogen, en een halfjaarlijkse controle van je contactlenzen is hierbij van essentieel belang. Wij geloven dat regelmatige controles bijdragen aan een optimale gezondheid van je ogen en het behoud van scherp zicht.

  1. Uitnodiging per e-mail: Na 6 maanden ontvang je automatisch een uitnodiging per e-mail voor een controle afspraak. Deze herinnering is bedoeld om ervoor te zorgen dat je oogzorg nooit uit het oog verliest.

  2. Grondige controle: Tijdens de controle richten we ons op drie belangrijke aspecten: sterkte, comfort en ooggezondheid. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw ervaringen en eventuele ongemakken.

  3. Aanpassing indien nodig: Indien nodig passen we de sterkte van je lenzen aan om ervoor te zorgen dat je altijd geniet van optimaal zicht en comfort.

  4. Nieuwe lenzen bestellen: Na de controle bestellen we bij deelname aan onze lensclub direct nieuwe lenzen. Zo ben je altijd verzekerd van de meest actuele en geschikte contactlenzen voor jouw ogen.