NIEUW: Varilux X-SERIES AVA MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN

Geniet van ieder detail in uw leven

 

 

Sinds de lancering van het eerste multifocale brillenglas, Varilux, in 1959, is Essilor continu bezig met het doorontwikkelen van het multifocale glasdesign. Essilor is ervan overtuigd dat een uitvinding alleen een innovatie is als deze aansluit op de behoeften van de consument. Daarom wordt de brildrager altijd als uitgangspunt genomen voor Essilors innovaties en worden producten voor de lancering uitvoerig getest door brildragers.

 

De nieuwste generatie Varilux brillenglazen, Varilux X-series, is verkrijgbaar in onze winkel. Varilux X-series is geïnspireerd op brildragers zoals u en is mogelijk gemaakt door 55 jaar innovatie.

 

Een nieuwe kijk op het nabijzicht

Onze samenleving en levensstijl zien er anders uit dan enkele jaren geleden. De veranderende levensstijl van u als brildrager brengt nieuwe visuele gewoonten met zich mee. Het is tegenwoordig heel normaal om digitaal te multitasken; swypen op uw smartphone terwijl u kijkt naar uw tablet of aan het appen bent. Ook is de houding en manier waarop u naar elementen binnen handbereik kijkt zijn veranderd. Door de vele activiteiten die we gelijktijdig uitvoeren op de korte kijkafstanden kunnen we met recht zeggen dat juist de afstanden binnen handbereik van groot belang zijn voor de huidige multifocaaldrager.

 

MEER KIJKVOLUME BINNEN HANDBEREIK DANKZIJ 3 TECHNOLOGIEEN

Het research en development-team van Essilor, de producent van Varilux brillenglazen, heeft op basis van dit nieuwe kijkgedrag Varilux X-series ontwikkeld. Zo kunt u zonder compromis genieten van alle afstanden binnen handbereik.

 

De prestaties van Varilux X-series worden mogelijk gemaakt door het gebruik van een drietal technologieën:

1.    Nanoptix™: een revolutie in glastechnologie. Het basisontwerp van het brillenglas wordt in zijn geheel opnieuw ontworpen. Dit biedt een stabielere waarneming tijdens uw dagelijkse bezigheden.

2.    Synchroneyes™: een revolutie in glasdesign. Voor het breedste gezichtsveld wordt rekening gehouden met de sterkteverschillen tussen uw linker- en rechteroog.

3.    Xtend™: De Xtend-technologie is nieuw en zorgt voor een scherp zicht op verschillende afstanden in dezelfde kijkrichting. U kunt alle details binnen handbereik gemakkelijker waarnemen zonder uw hoofd teveel te hoeven bewegen en zonder te zoeken naar het juiste punt in uw brillenglas.

4.   AVA: Advanced Vision Accuracy: we meten nu op een honderdste Dioptrie nauwkeurig in plaats van op een kwart. Nog scherper zien is nu mogelijk!

 

KOM LANGS VOOR ADVIES OP MAAT

 

Bij Fer Vriesman Opticiens en Optometristen vinden we de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Elk Varilux brillenglas dat op de markt wordt gebracht is getest en goedgekeurd door brildragers. Komt u bij ons in de winkel langs, dan adviseren wij u vrijblijvend over het Varilux brillenglas dat het beste aansluit op uw levensstijl. Kiest u voor Varilux X-series brillenglazen dan kiest u altijd voor een maatwerkoplossing. Want niet alleen uzelf, maar ook uw ogen zijn uniek en verdienen alleen de beste kijkoplossingen.